Restaurant og matfag

RESTAURANT OG MATFAG

Vil du lære å flambere? Eller kanskje dele opp en gris eller lage og servere verdens beste middag?

 

Har du lyst til å bli kokk? Eller kanskje servitør, baker eller ferskvarehandler?

Alt dette og mere til er muligheter du får ved å velge Restaurant og matfag. Her lærer du hva som er smart og godt å spise og hvordan man tilbereder og serverer mat. Du lærer hvordan vi skal behandle kunder og du lærer om mattradisjoner i Norge og andre land, du lærer om hygiene og ikke minst hvordan vi skal behandle råvarer, mat og drikke.

Hvis du velger Restaurant og matfag kan du utdanne deg til mange yrker hvor man jobber med produksjon, tilberedning og servering av mat og drikke. Har du lyst til å jobbe med mat og folk er du velkommen på Restaurant og matfag.

Start video

Hos oss kan du velge følgende Vg2:

Kokk- og servitørfag

Deretter kan du søke blant 4 lærefag eller Vg3 påbygging.